Rehberimde size End ve Nether'den bahsetmiştim.Fakat bunlara nasıl gidleceğini göstermemiştim.
Bugün burda Nether'e nasıl gideleceğini gösterdiğim gibi End'e de göstereceğim.
Öncelikle Nether'e gidip Blaze Kalesinden Blaze'ler öldürüp Blaze Rod çıkarıyoruz.Tavsiyem fazla çıkarın.
Sonra dünyaya gelip birkaç enderman öldürüyoruz.(Tavsiyem fazla)
Endermanları öldürdükten sonra Crsfting Table'a Blaze Rodların tümünü koyuyoruz ve Blaze Powder alıyoruz.
Blaze Powder'ları Endermanlardan çıkan Ender Pearl'ün Üstüne koyuyoruz ve Ender Pearl'ü de alta koyduğumuzda bize "Eye of Ender"
adlı itemi veriyor.Eye of Ender'leri mousenin sağ tıkıyla bastığımızda fırlatıyor ve buda bize portalın yerini gösteriyor.
En sonunda yere doğru indiği zaman orayı kazın.Altta portal olacak.Portalın boş köşelerine Eye of Ender koyun ve portal açılacak!
Fakat portalın oralarda bir spawner olacak ve bunun içinde "Silverfish" olacak.Onu krın.
Ender'e böyle gidilir.
İyi forumlar dilerim.
Anlatım bana aittir izinsiz alıntı yapmayınız.
Bugün burda Nether'e nasıl gideleceğini gösterdiğim gibi End'e de göstereceğim.
Öncelikle Nether'e gidip Blaze Kalesinden Blaze'ler öldürüp Blaze Rod çıkarıyoruz.Tavsiyem fazla çıkarın.
Sonra dünyaya gelip birkaç enderman öldürüyoruz.(Tavsiyem fazla)
Endermanları öldürdükten sonra Crsfting Table'a Blaze Rodların tümünü koyuyoruz ve Blaze Powder alıyoruz.
Blaze Powder'ları Endermanlardan çıkan Ender Pearl'ün Üstüne koyuyoruz ve Ender Pearl'ü de alta koyduğumuzda bize "Eye of Ender"
adlı itemi veriyor.Eye of Ender'leri mousenin sağ tıkıyla bastığımızda fırlatıyor ve buda bize portalın yerini gösteriyor.
En sonunda yere doğru indiği zaman orayı kazın.Altta portal olacak.Portalın boş köşelerine Eye of Ender koyun ve portal açılacak!
Fakat portalın oralarda bir spawner olacak ve bunun içinde "Silverfish" olacak.Onu krın.
Ender'e böyle gidilir.
İyi forumlar dilerim.
Anlatım bana aittir izinsiz alıntı yapmayınız.
Cuma Kas. 11, 2016 1:03 pm tarafından musdafakfl
» Transformice E-posta Onay Kodu Gelmeme Sorunu [ÇÖZÜM]
Paz Ocak 17, 2016 3:45 pm tarafından ErenYtsfdgf
» PointBlank Moderatörü
C.tesi Mart 08, 2014 12:43 pm tarafından mehmetömürhan
» Bedava Çar
C.tesi Mart 08, 2014 12:40 pm tarafından mehmetömürhan
» \Pß/kask skinleri
Çarş. Şub. 12, 2014 8:34 am tarafından tunaykuruan
» S2 Son Silah İllegal TP-Altın Ve Kd Kasmak [Sınırsız Çar Açmak] =>
Salı Ocak 21, 2014 9:11 pm tarafından mekses21
» s2 son silah hızlı level atlama
C.tesi Ağus. 10, 2013 1:46 pm tarafından STReSss
» Adobe Photoshop CS3/CS/CS5 İçin Yeni Ek Program Koleksiyonu (ENG/2010)
Perş. Tem. 18, 2013 2:19 pm tarafından resid123456789
» Forum Duyuru:38 Belanın Yetkisi Alınmıştır
Ptsi Mayıs 06, 2013 2:30 pm tarafından ĝεπç Ŧβ